Vi sætter kunden i centrum og lader service være omdrejningspunktet for vores kerneområde, nemlig at levere kvalitetprodukter indenfor lyd og billede.

Siden åbningen af Blaabjerg Radio i 1993 har det altid været vores mål, at sætte kunden i centrum og lade service være omdrejningspunktet for vores kerneområde, nemlig at levere kvalitetsprodukter indenfor lyd og billede. Udover butikken har vi eget værksted og monteringsafdeling hvor vi kan tilbyde reparation og installation af alt indenfor Radio, TV , antenne, parabol, Beolink og EDB netværk.

 

Vi har det nyeste udstyr til udmåling og fejlfinding på antenne og parabolanlæg, ligesom vi har stor erfaring i at udføre monteringsarbejde, hvor kabler og lignende bliver skjult. Som fagfolk har vi stor erfaring i, hvordan man indretter sig med lyd og billede. Derfor tilbyder vi gerne et besøg i kundens hjem, for at finde den optimale løsning.

Udover at være Panasonic Center har vi også forhandling af Yamaha, Tivoli Audio, HAAL AUDIO, Scansonic, ProJect, Pure, Triax, Humax, Dynacord samt SA højttalere. Samtidig er vi forhandler af Canal Digital, Boxer , YouSee. samt AURA fibernet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken, hvor du kan forvente en afslappet og uformel atmosfære med fokus på det faglige- krydret med en passende mængde humor.